Defibrillaattori

ZOLL AED PLUS

zoll Aedplus

Suomen suosituin maallikkodefibrillaattori

ZOLL AED PLUS -defibrillaattori on ns. neuvova maallikkodefibrillaattori, eli se opastaa auttajaa suomenkielisin ääni- ja tekstiohjein vaihe vaiheelta toimimaan oikein. Auttajan ei tarvitse itse päätellä tarvitseeko autettava defibrillaatioiskua, vaan kone tekee päätöksen tarvitaanko iskua antaa vai ei. Käyttäjän tehtäväksi jää laitteen ohjeiden kuuntelu ja niiden mukaisesti toimiminen. Laitteen monipuolisten ominaisuuksien ja laadukkaan palvelumme ansiosta ZOLL on selvästi eniten hankittu laite Suomessa. Tutustu vaikka referenssiluetteloomme! tai katso asiakkaitamme kartalta.

Hinta sisältää koulutuksen paikan päällä – aina!

Toimintaperiaatteeseemme kuuluu, että hankinta ei sisällä mitään yllättäviä kustannuksia tai piilokuluja. Laitteemme hinta sisältää laitteen käytössä tarvittavat tarvikkeet ja laadukkaan turvallisen käytön opastuksen paikan päällä ilman erillistä veloitusta!

Tarjouksenne oli ehdottomasti selkein saamistamme ja hintaan kuului kaikki tarvitsemamme tarvikkeet. Myös koulutus oli todella hyvä! -Eräs asiakkaamme

Maallikoille tarkoitettu – reaaliaikainen elvytyspalaute

ZOLL on tuonut ammattilaitteisiin kehittämänsä ainutlaatuisen reaaliaikaisen elvytyspalautteen myös maallikkolaitteisiinsa. Älykäs laite pystyy ohjaamaan maallikkoauttajaa painelemaan oikeassa tahdissa (100-120x minuutissa) ja painelemaan sopivalla voimakkuudella (vähintään 5cm). Elvytyspalautteen ansiosta myös maallikko pystyy antamaan entistä helpommin huippulaatuista paineluelvytystä!

Edulliset elinkaarikustannukset – ei kustannuksia ensimmäiseen viiteen vuoteen!

ZOLL AED PLUS on myös elinkaarikustannuksiltaan edullinen. Defibrillaattorin hankinta on useamman vuoden investointi, joten ei ole yhdentekevää mitä kustannuksia laitteesi aiheuttaa seuraavien vuosien aikana. Voit tutustua tarkemmin asiaan tästä linkistä.

Luotettava laite pitkällä takuulla

Markkinoimamme defibrillaattori täyttää myös vaativimpien käyttäjiemme toivomukset laadun ja luotettavuuden suhteen. ZOLL on maailman johtavia defibrillaatiolaitteiden valmistajia ja useat yliopistosairaalat Suomessa luottavat ZOLL -defibrillaattoreihin. Laitteen takuu on viisi (5) vuotta, jonka voi laajentaa ilmaiseksi seitsemään (7) vuoteen valmistajan sivuilta.

Tiesitkö, että elottomuus alkaa aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa jo kolmessa minuutissa?

Pelkällä painelu-puhalluselvytyksellä ei juuri koskaan saada pysähtynyttä (kammiovärinässä olevaa) sydäntä pumppaamaan. Tehokkaan painelu-puhalluselvytyksen lisäksi tarvitaan defibrillaattori, eli ns. sydämenkäynnistäjä. Defibrillaattori neuvoo auttaajaa toimimaan oikein elvytystilanteessa.

”Käyttäjän ei itse tarvitse päättää tarvitaanko iskua antaa vai ei. Laite analysoi rytmin ja latautuu vain jos havaitsee iskua vaativan rytmin”

 

 

 

defibrillointielektrodien asennus

ZOLL AED Plus -defibrillaattorin elektrodit on erittäin
helppo asettaa oikein autettavalle

Useat suuryritykset Suomessa luottavat ZOLL -laatuun, mikset sinäkin?

Defibrillaattori on pitkäaikainen hankinta ja tällöin asiakkaan kannattaa miettiä onko laite sellainen, jota organisaatiossa osataan käyttää elvytystilanteen sattuessa kohdalle. Asiakkaan kannalta on myös tärkeää varmistua siitä, että valmistaja on luotettava ja että valmistajan tuote on markkinoilla vielä huomennakin. Suurena organisaationa olemme toimittaneet merkittäviä määriä laitteita eri puolille Suomea. Voit tutustua keskeisiin referensseihimme tästä linkistä..

Sopiva hinta – kertamaksulla tai kätevästi kuukausierissä

Voit hankkia laitteen meiltä kertamaksulla kilpailukykyiseen hintaan tai sopivasti kuukausierissä. Tarjoamme joustavia maksuehtoja yrityksille ja yksityishenkilöille. Teemme mielellämme Sinulle sopivan tarjouksen defibrillaattorista.
Pyydä tarjous defibrillaattorin hinnasta!

ZOLL AED Plus on luotettava defibrillaattori. Pyydä tarjous!

ZOLL AED Plus on luotettava defibrillaattori. Pyydä tarjous!

LAITTEEN OMINAISUUDET

  • Täyttää tai ylittää seuraavat vaatimukset: Direktiivi 93/42/EEC, käypä hoitosuositus ja ERC/AHA 2015

Lyhyesti

  • Helppokäyttöinen – lähes kuka tahansa pystyy käyttämään vaivatta ZOLL AED Plus -defibrillaattoria
  • Varmatoiminen – laajat omatoimiset testausominaisuudet pitävät huolen siitä, että laite on toimintakunnossa
  • Luotettava – laite tulkitsee itse tarvitseeko iskua antaa vai ei, eikä laite edes lataudu ellei potilas tarvitse iskua
  • Edulliset ylläpitokustannukset – laitteen ylläpitokustannukset ovat laadukkaiden tarvikkeiden vuoksi markkinoiden edullisimmat. Laitteen huoltoväli on alan pisin (elektrodit 5 vuotta, paristot 5 vuotta) ja siten huoltokustannus euroa/vuosi erittäin alhainen

 

 

 

Pyydä tarjous defibrillaattorista!

Nimi (pakollinen)

Olen
YritysasiakasYksityisasiakas

Minua kiinnostaa ensisijaisesti laitteen
OstoVuokraus/leasing kuukausimaksulla

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Paikkakunta (pakollinen)

Viesti (vapaaehtoinen)