Defibrillaattorin käyttöönotto

Sydänturvallinen työpaikka

Kun organisaatioon hankitaan defibrillaattori, tulee miettiä miten käyttöönotto tehdään. Pelkkä laite ei pelasta ketään, varsinkaan jos hätätilanteessa kukaan ei muista missä laite on eikä osaa käyttää sitä.

Defibrillaattorin käyttöönotto

Defibrillaattorin käyttöönotto on sujuvaa asiantuntevan kumppanin kanssa!

Merplast Oy:llä on vahva kokemus erilaisten asiakkaiden käyttöönottoprojektien läpiviennistä. Erilaisten julkisten projektien yhteydessä olemme miettineet useita yksityiskohtia tarkasti läpi yhdessä ammattilaisten kanssa. Tämä osaaminen on asiakkaidemme käytössä laitteen hankinnan yhteydessä. Henkilökunnan on tutustuttava laitteeseen, harjoiteltava sen käyttöä ja tiedettävä mihin laitteita sijoitetaan. Laitteiden sijoittelun ja tiedottamisen suunnittelussa kannattaa käyttää yhtiömme asiantuntijoita, jolloin laitteiden käyttöönotto ja ylläpito onnistuu helposti.

» Tutustu käyttökoulutuksemme sisältöön

Käyttöönotto suunnitellaan organisaationne tarpeen mukaan. Yrityksellämme on laajasti erilaisia materiaaleja käyttöönoton helpottamiseksi ja tarvittaessa voimme kytkeä käyttöönottoon maksuttomia ja maksullisia palveluitamme. Meidän avulla työpaikastanne saadaan sydänturvallinen vaivattomasti!

Kerromme mielellämme lisää!
Merplast Oy, p. 010 279 2600
Ota yhteyttä sähköpostilla!

Linkit:
» PIKAOHJE LAITTEEN SAATTAMISEKSI KÄYTTÖKUNTOON (pdf)
» LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOVIDEO (englanninkielinen)

Pyydä tarjous defibrillaattorista!

Nimi (pakollinen)

Olen
YritysasiakasYksityisasiakas

Minua kiinnostaa ensisijaisesti laitteen
OstoVuokraus/leasing kuukausimaksulla

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Paikkakunta (pakollinen)

Viesti (vapaaehtoinen)