Defibrillaattorin ylläpito

Usein defibrillaattoria tulee huoltaa ja ylläpitää säännöllisesti, jotta se toimii silloin kun sitä tarvitaan. ZOLL AED Plus on huoleton laite – se testaa itsensä automaattisesti säännöllisesti ilman käyttäjän toimenpiteitä. Laitteen toimintakunto on helppo havaita kahvan vieressä olevasta merkkivalosta. Laite ei vaadi vuosittaista huoltoa tai kalibrointia, joten sen ylläpito on varsin helppoa.

ZOLL AED Plus -defibrillaattorin kulutustarvikkeita ei tarvitse vaihtaa ensimmäisen viiden vuoden aikana. Kilpailijoiden laitteisiin joudutaan vaihtamaan tarvikkeita samassa ajassa jopa kaksi kertaa!

ZOLL AED Plus -defibrillaattorissa ylläpitotarve rajoittuu pääsääntöisesti laitteen tarvikkeisiin, kuten paristoihin ja elektrodeihin. Valmistajan korkean laadun vuoksi ylläpitokustannukset on saatu markkinoiden alhaisimmaksi. Tämä on onnistunut panostamalla tarvikkeiden laatuun, jolloin tarvittava vaihtoväli on pidempi kuin muilla merkeillä.

Zollin ylläpitokustannukset ensimmäisen viiden vuoden aikana 0 euroa!

Ensimmäisen viiden (5) vuoden aikana käyttäjän ei tarvitse vaihtaa laitteeseen paristoja eikä elektrodeja. Vertaile eri valmistajien laitteiden ominaisuuksia ja kulutustarvikkeiden käyttöikää tästä ladattavasta taulukosta (PDF). Hahmotat nopeasti laitteiden ylläpitoon tarvittavat kustannukset. Kilpailevien merkkien laitteisiin vaihto on jouduttu tekemään samassa ajassa jopa kaksi (2) kertaa! – vastaavassa ajassa ZOLL AED Plus:n ylläpitokustannukset ovat 0 euroa!
» Katso hintavertailu ja totea itse!

Tarjoamme ylläpitopalveluita

Valtakunnallisena toimijana pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laitteiden On-Site -ylläpitopalvelua koko maassa. Ylläpitopalvelu voi sisältää esimerkiksi seuraavia palveluita:

  Defibrillaattorin tilaseuranta 24/7 erillisen defibrillaattorikaapin ja 3G -yhteyden avulla
  Laitekannan hallinta, ylläpito ja esimerkiksi koulutusten aikataulutus ja toteuttaminen
  Säännöllinen kulutustarvikkeiden vaihto
  Laitteen käyttökunnon tarkastaminen sovituin väliajoin
  Laitteen On-Site -ohjelmistopäivitykset vastaamaan uusimpia elvytysohjeita
  Laitteen käyttödatan purku ja toimittaminen ensihoitoon
  Käytönjälkeinen toimintakuntoon saattaminen
  Varalaitteen laina huollon tai päivityksen ajaksi
  Tiedotusmateriaalin laadinta
Pyydä tarjous defibrillaattorista!

Nimi (pakollinen)

Olen
YritysasiakasYksityisasiakas

Minua kiinnostaa ensisijaisesti laitteen
OstoVuokraus/leasing kuukausimaksulla

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Paikkakunta (pakollinen)

Viesti (vapaaehtoinen)