Elvytyspalaute

Paineluelvytyspalaute
– ZOLL defibrillaattoreiden ainutlaatuinen ominaisuus

Kaikki elvytyspotilaat tarvitsevat selviytyäkseen tehokasta ja laadukasta paineluelvytystä. Sen sijaan vain noin 50 prosenttia elvytettävistä voidaan hoitaa defibrillaatioiskulla. Mikäli defibrillaattorisi ei anna paineluelvytyksestäsi palautetta, ei defibrillaattorisi anna parasta mahdollista tukea puolissa elvytystapahtumista.

ZOLL AED Plus on markkinoiden ainoa puoliautomaattinen defibrillaattori, jossa on paineluelvytyksen laatua reaaliaikaisesti analysoiva toiminto sekä ääni- ja tekstikomennot, jotka ohjaavat elvyttäjää antamaan laadukasta paineluelvytystä.

ZOLL AED Plus defibrillaattori tunnistaa rintakehän painelun syvyyden

Kun käytät paineluelvytystunnistimella varustettuja elektrodeja (CPR-D-padz®), ZOLL AED Plus laitteesi antaa reaaliaikaista palautetta elvytyksen laadusta. Elektodeihin kiinnitetty kiihtyvyysanturi tunnistaa rintakehän painelun syvyyden ja ohjaa tarvittaessa painamaan syvemmälle. Uusimpien elvytysohjeiden mukaan aikuispotilaan rintakehän tulee painua 5-6 cm syvyyteen, jotta elvytys on tehokasta. ZOLL AED Plus defibrillaattorissa on ainutlaatuinen Real CPR Help® -toiminto, jonka avulla paineluelvytyksen laadun seuraaminen on mahdollista.

ZOLL AED Plus defibrillaattori tarkkailee paineluelvytyksen tahtia

Hyvälaatuinen paineluelvytys on tahdiltaan 100 x minuutissa. ZOLL AED Plus defibrillaattori tunnistaa paineluelvytyksen tahdin ja antaa merkkiäänipiippauksella käyttäjälle tahdin, jolla painelu tulee suorittaa. Tämän toiminnon avulla saat suoritettua paineluelvytyksen aina suositeltua 100-120 x minuutissa tahtia. ZOLL AED Plus defibrillaattorin merkkiääni ei ole vain tavallinen metronomi vaan todellisen painelutahdin ymmärtävä äänimerkkiohjaus.

 • Lue miksi laadukas elvytys on tärkeää
 • Pyydä tarjous defibrillaattorista!

  Nimi (pakollinen)

  Olen
  YritysasiakasYksityisasiakas

  Minua kiinnostaa ensisijaisesti laitteen
  OstoVuokraus/leasing kuukausimaksulla

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Paikkakunta (pakollinen)

  Viesti (vapaaehtoinen)