ZOLL 5 vuoden elektrodit

ZOLL CPR-D Padz

Elektrodit, jotka on varustettu elvytyspalautteella

ZOLLin CPR-D-padz® -elektrodit on varustettu elvytyspalautteella. Elektrodit tunnistavat elvyttäjän toimet ja antaa palautetta sopivasta painelusyvyydestä. Elektrodit ovat yksi kokonaisuus, joka on helppo ja nopea asettaa oikein autettavalle. Virheiden riski pienenee, kun elektrodit saadaan varmemmin oikein. Elektrodien säilyvyys on viisi (5) vuotta!

Elektrodien älykäs elvytyspalauteominaisuus (Real CPR Help®) varmistaa, että elvyttäjä antaa riittävän syvyistä (min. 5cm) painelua, jotta elvytystapahtumassa saavutetaan riittävä veren ja hapen virtaus. Yhdistettynä ZOLL AED Plus -defibrillaattorin metronomiin saavutetaan riittävän nopea painelutahti ja oikea painelusyvyys.

Elektrodien mukana toimitetaan myös elvytyssuoja, vaatesakset, suojakäsineet, kertakäyttöinen partakone, pyyhe ja kosteuspyyhe.

CPR-D -elektrodeilla on viiden (5) vuoden säilyvyys ja niitä voidaan käyttää henkilöille, jotka ovat 8 vuotta tai vanhempia (tai yli 25kg).

Lisätietoja:
Kaapelin pituus: 91 cm
Säilyvyys: 5 vuotta
Geeli: Polymeeri hydrogeeli
Pakkaus: Monikerroksinen laminoitu foliopakkaus

Kytkentä isompiin laitteisiin:

    AED Plus:n elektrodit sopivat suoraan Zoll E-, M-, R- ja X-sarjan laitteisiin. Toimivat suoralla yhdistämisellä ainoastaan defibrilloinnissa/tahdistuksessa, CPR-D -elektrodien elvytyspalaute ei aktivoidu suoraan.
    E- ja X-sarjan laitteissa tulee olla CPR-sovitin 80000370, jotta elvytyspalaute aktivoituu. Tämä sovitin on mukana kaikissa X-sarjan laitteissa ja pitäisi olla myös useimmissa E-sarjan laitteissa.
    R-sarjan osalta CPR-D -elektrodien elvytyspalautteen aktivointi edellyttää CPR-sovitinta 80090020

Voit tiedustella sovittimia myynnistämme!

Tuotekoodi: 8900-0800-01
Valmistajan sivu: http://www.zoll.com/medical-products/defibrillator-electrodes/cpr-d-padz-aed/

Pyydä tarjous defibrillaattorista!

Nimi (pakollinen)

Olen
YritysasiakasYksityisasiakas

Minua kiinnostaa ensisijaisesti laitteen
OstoVuokraus/leasing kuukausimaksulla

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Paikkakunta (pakollinen)

Viesti (vapaaehtoinen)