ZOLL AED PLUS on helppokäyttöinen defibrillaattori

AED Plus

ZOLL AED Plus -tuotesivukuva

Zoll AED Plus

Luotettava laite pitkällä takuulla

Markkinoimamme defibrillaattori täyttää myös vaativimpien käyttäjiemme toivomukset laadun ja luotettavuuden suhteen. ZOLL on maailman johtavia defibrillaatiolaitteiden valmistajia ja useat yliopistosairaalat Suomessa luottavat ZOLL AED Plus -defibrillaattoreihin. Laitteen takuu on viisi (5) vuotta, jonka voi laajentaa ilmaiseksi seitsemään (7) vuoteen valmistajan sivuilta.

Helppokäyttöinen – juuri maallikoille suunniteltu!

ZOLL AED Plus -defibrillaattori on ns. neuvova maallikkodefibrillaattori, eli se opastaa auttajaa suomenkielisin ääni- ja tekstiohjein vaihe vaiheelta toimimaan oikein. Auttajan ei tarvitse itse päätellä tarvitseeko autettava defibrillaatioiskua, vaan kone tekee päätöksen tarvitaanko iskua antaa vai ei. Käyttäjän tehtäväksi jää laitteen ohjeiden kuuntelu ja niiden mukaisesti toimiminen.

”Käyttäjän ei itse tarvitse päättää tarvitaanko iskua antaa vai ei. Laite analysoi rytmin ja latautuu vain jos havaitsee iskua vaativan rytmin”

ZOLL on tuonut ammattilaitteisiin kehittämänsä ainutlaatuisen elvytyspalautteen myös maallikkolaitteisiinsa. Älykäs laite pystyy ohjaamaan maallikkoauttajaa painelemaan oikeassa tahdissa (100-120x minuutissa) ja painelemaan sopivalla voimakkuudella (vähintään 5cm). Elvytyspalautteen ansiosta myös maallikko pystyy antamaan entistä helpommin huippulaatuista paineluelvytystä!

 • Lataa esite ZOLL AED PLUS -defibrillaattorista
 • defibrillointielektrodien asennus

  ZOLL AED Plus -defibrillaattorin elektrodit on erittäin
  helppo asettaa oikein autettavalle

  Useat suuryritykset Suomessa luottavat ZOLL -laatuun, mikset sinäkin?

  Defibrillaattori on pitkäaikainen hankinta ja tällöin asiakkaan kannattaa miettiä onko laite sellainen, jota organisaatiossa osataan käyttää elvytystilanteen sattuessa kohdalle. Asiakkaan kannalta on myös tärkeää varmistua siitä, että valmistaja on luotettava ja että valmistajan tuote on markkinoilla vielä huomennakin. Suurena organisaationa olemme toimittaneet merkittäviä määriä laitteita eri puolille Suomea. Yhtiömme asiakaskuntaa on mm. Stora Enso, Metsä Board, puolustusvoimat, useat Osuuskaupat, Itä-Suomen yliopisto jne.

  Sopiva hinta – kertamaksulla tai kätevästi kuukausierissä

  Voit hankkia laitteen meiltä kertamaksulla kilpailukykyiseen hintaan tai sopivasti kuukausierissä. Tarjoamme joustavia maksuehtoja yrityksille ja yksityishenkilöille. Teemme mielellämme Sinulle sopivan tarjouksen defibrillaattorista.
  Pyydä tarjous defibrillaattorin hinnasta!

  ZOLL AED Plus on luotettava defibrillaattori. Pyydä tarjous!

  ZOLL AED Plus on luotettava defibrillaattori. Pyydä tarjous!

  LAITTEEN OMINAISUUDET

  • Ohjeistaa auttajaa ääni- ja kuvaohjein toimimaan oikein elvytystapahtumassa
  • Antaa palautetta elvytyksen laadusta – painelun oikeasta nopeudesta ja syvyydestä
  • Elektrodit on erittäin helppo asettaa autettavalle oikein
  • Laitteella on viiden (5) vuoden takuu, joka on laajennettavissa veloituksetta seitsemään (7) vuoteen rekisteröimällä laite valmistajan sivujen kautta
  • Laite testaa itsensä omatoimisesti päivittäin
  • Laitteella on IP55 -luokitus, joten se kestää suoran vesisuihkun ja pölyä
  • Laitteen kulutusosilla on pitkät käyttöiät (paristot 5 vuotta, elektrodit 5 vuotta). Pitkän käyttöiän vuoksi laitteen huoltokustannukset vuotta kohden ovat markkinoiden alhaisimmat
  • Täyttää tai ylittää seuraavat vaatimukset: Direktiivi 93/42/EEC, käypä hoitosuositus ja ERC/AHA 2015

  Lyhyesti

  • Helppokäyttöinen – lähes kuka tahansa pystyy käyttämään vaivatta ZOLL AED Plus -defibrillaattoria
  • Varmatoiminen – laajat omatoimiset testausominaisuudet pitävät huolen siitä, että laite on toimintakunnossa
  • Luotettava – laite tulkitsee itse tarvitseeko iskua antaa vai ei, eikä laite edes lataudu ellei potilas tarvitse iskua
  • Edulliset ylläpitokustannukset – laitteen ylläpitokustannukset ovat laadukkaiden tarvikkeiden vuoksi markkinoiden edullisimmat. Laitteen huoltoväli on alan pisin (elektrodit 5 vuotta, paristot 5 vuotta) ja siten huoltokustannus euroa/vuosi erittäin alhainen

 • Lataa esite ZOLL AED PLUS -defibrillaattorista
 • Pyydä tarjous defibrillaattorista!

  Nimi (pakollinen)

  Olen
  YritysasiakasYksityisasiakas

  Minua kiinnostaa ensisijaisesti laitteen
  OstoVuokraus/leasing kuukausimaksulla

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Paikkakunta (pakollinen)

  Viesti (vapaaehtoinen)