Defibrillaattorikoulutus

defibrillaattori koulutus antaa sinulle valmiudet käyttää laitetta turvallisesti

Saatte kauttamme ensiapukoulutusta – palvelemme koko maassa!

Suomessa lainsäädäntö ei edellytä neuvovan defibrillaattorin käyttäjältä mitään edeltävää koulutusta. Laitteidemme hintaan sisältyy aina käyttökoulutus, jossa henkilökuntanne pääsee perehtymään laitteen käyttöön ja harjoittelemaan defibrillaattorin käyttöä osana painelu-puhalluselvytystä.

Kauttamme saatte myös esimerkiksi 4 tunnin PPE-D (painelu-puhalluselvytys + defibrillointi) -kurssin kaikkialle Suomeen. Olemme kouluttaneet asiakkaitamme Kehä 3:n sisällä, mutta myös pohjoisemmat alueet ovat meille tuttuja, olemme kouluttaneet mm. Kilpisjärvellä ja Inarissa.

Kannustamme asiakkaitamme harjoittelemaan laitteen käyttöä säännöllisesti ja huolehtimaan henkilökunnan osaamisesta – jonakin päivänä harjoiteltu taito voi auttaa pelastamaan jonkun hengen! Laadimme asiakkaillemme myös ylläpito-ohjelmia, jonka avulla laitteiden käyttökuntoa ja henkilökunnan osaamista valvotaan ja päivitetään säännöllisesti.

Ensiapukoulutus yrityksenne tarpeiden mukaan

Olemme merkittävä ensiapukoulutuksien järjestäjä. Voit tutustua kaikkiin järjestämiimme ensiapukoulutuksiin osoitteessa http://www.ensiapukurssi.com

Tiedustele lisää myynnistämme:
p. 010 279 2600 (ma-pe 8.00 – 16.00)
info@merplast.fi 

Pyydä tarjous defibrillaattorista!

Nimi (pakollinen)

Olen
YritysasiakasYksityisasiakas

Minua kiinnostaa ensisijaisesti laitteen
OstoVuokraus/leasing kuukausimaksulla

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Paikkakunta (pakollinen)

Viesti (vapaaehtoinen)