Suomen Palloliitto suosittelee defibrillaattoria

Suomen Palloliitto suosittelee ZOLL AED PLUS defibrillaattoria
Suomen Palloliitto on valinnut maajoukkueiden defibrillaattoriksi ZOLL AED PLUS:n.

Suomen Palloliiton osallistumisen ”Pelasta elämä ZOLL AED:n avulla – kampanjaan” tavoitteena on lisätä pelaajien ja jalkapalloyleisön myötä kansalaisten yleistä tietoisuutta ja valmiutta toimia äkillisissä, sydänperäisissä sairastilanteissa.

– Vaikka sydänpysähdykset ovat onneksi harvinaisia ottelutapahtumissa, niistä on silti ikäviä esimerkkejä maailmalta. Haluamme turvata maajoukkuepelaajien ja otteluihin saapuvien katsojien turvallisuuden mahdollisimman hyvin. Pitkäkestoisen yhteistyön aikana tavoitteena on saada mahdollisimman monta defibrillaattoria käyttöön kotimaisille ottelustadioneille, harjoituskentille
sekä seurajoukkueille. Myös jalkapallon kansainväliset kattojärjestöt ovat kiristäneet tapahtumien lääkintävaatimuksia, Palloliiton maajoukkuepäällikkö Lennart Wangel kertoo.

Suomen Palloliitto osallistuu ”Pelasta elämä ZOLL AED:n avulla -kampanjaan”

Sopimuksen myötä Palloliitto saa maajoukkueiden, sekä suomalaisen jalkapallon käyttöön useita defibrillaattoreita jokaisen yhteistyövuoden aikana. Tästä vuodesta alkaen jokaisen 14 maajoukkueen käytössä on defibrillaattori tapahtumien yhteydessä.

Lisätiedot: Suomen Palloliiton nettisivut

Pyydä tarjous defibrillaattorista!

Nimi (pakollinen)

Olen
YritysasiakasYksityisasiakas

Minua kiinnostaa ensisijaisesti laitteen
OstoVuokraus/leasing kuukausimaksulla

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Paikkakunta (pakollinen)

Viesti (vapaaehtoinen)