Yritys

toimitilat

Merplast Oy on Suomen suurin maallikkodefibrillaattoreiden toimittaja. Olemme toimittaneet laitteita eri toimialoilla toimiville yrityksille, kunnille ja oppilaitoksille – tämän lisäksi olemme käynnistäneet useita maallikkodefibrillaatiohankkeita eri puolilla maata.

MERPLAST OY

Merplast Oy on vuonna 2005 perustettu terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita maahantuova ja markkinoiva yritys. Yhtiömme toimii koko maassa noin 20 hengen voimin. Me merplastilaiset haluamme menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa – toimintamme lähtökohta on tuottaa asiakkaalle lisäarvoa toimittamalla toimivia ratkaisuja. Edustajamme palvelevat asiakkaita kaikkialla Suomessa.

Asiantunteva ja luotettava toimintamme on kasvattanut asiakasmääräämme voimakkaasti. Asiakkaita yhtiöllä on jo 20 000 kappaletta eri toimialoilta. Merplast on tunnettu brändi ja yrityksellämme on erinomainen markkina-asema koko maassa. Asiakaskuntaamme ovat yritykset, julkinen sektori ja viranomaiset. Asiakkainamme on yrityksiä ja organisaatioita Suomen suurimmista aina yhden hengen yrittäjiin.

KESKIÖSSÄ ASIAKAS

Toimitamme asiakkaillemme ratkaisuja, joilla voidaan parantaa sydänturvallisuutta. Ratkaisumme avulla asiakas säästää välittömissä ja välillisissä kuluissa. Puhumme mielellämme ratkaisuista, koska toimintamalliimme ei kuulu pelkkä laitemyynti. Jokaisen laitteen mukana annamme asiakkaalle laitekoulutuksen, jossa asiakas pääsee tutustumaan laitteeseen ja harjoittelemaan painelu-puhalluselvytystä defibrillaattorin kanssa.

Huolehdimme myös tarvittavien laitteen käyttöä tukevien kurssien (esimerkiksi PPE-D) käytännön järjestelyistä. Yrityksellämme on it-järjestelmät, joiden avulla voimme huolehtia myös tarvikkeiden ja laitteiden käyttökunnon seurannasta ja ylläpidosta valtakunnallisesti. Julkisiin kohteisiin olemme toimittaneet etävalvottavia laitekaappeja, joihin voidaan ohjelmoida tarvittavat hälytykset.
zollit
Olemme merkittävä tukkuostaja ja toimija Suomessa. Olemme toimittaneet ratkaisujamme useisiin suuryrityksiin, julkisiin kohteisiin, jne. Merkittävänä toimijana pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaan palvelun.

Lisää tietoa yrityksestämme saatte osoitteesta http://www.merplast.fi

Ota yhteyttä! Suunnitellaan teille toimiva ratkaisu – yllätyt hinnoittelustamme positiivisesti!
Merplast Oy
Asiakaspalvelu:
p. 010 279 2600 (ma-pe 8.00-16.00)

Pyydä tarjous defibrillaattorista!

Nimi (pakollinen)

Olen
YritysasiakasYksityisasiakas

Minua kiinnostaa ensisijaisesti laitteen
OstoVuokraus/leasing kuukausimaksulla

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Paikkakunta (pakollinen)

Viesti (vapaaehtoinen)