ZOLL defibrillaattori

ZOLL defibrillaattori

Yksi yrityksen perustajista, Paul M. Zoll osoitti jo vuonna 1952, että äkillistä sydänpysähdystä ulkoisesti sähköisesti stimuloimalla voidaan saavuttaa pumppaavan rytmin palautuminen. Vuonna 1960 Paul M. Zoll havaitsi tutkimusryhmineen, että sähköllä voidaan hoitaa myös supraventrikulaarista takykardiaa (SVT) ja takykardiaa (VT).

Tänään ZOLL Medical Corporation (http://www.zoll.com) on yksi maailman johtavista lääkinnällisten laitteiden ja ratkaisujen valmistajista. Yrityksen ratkaisut pelastavat ihmisiä sairaaloissa ja sairaaloiden ulkopuolella työpaikoilla, kouluissa, julkisissa paikoissa ja esimerkiksi puolustusvoimissa.

Yritys on kehittänyt toimintavuosiensa aikana useita merkittäviä defibrillaatioon, potilasmonitorointiin, verenkiertoon, elvytyspalautteeseen, tiedon hallintaan, potilaan lämpötalouden hoitoon ja moniin muihin elintärkeisiin alueisiin liittyviä innovaatioita.

ZOLL defibrillaattorin takana on suuri monikansallinen yritys. ZOLL Medical Corporation on osa japanilaista monialayhtiö Asahi Kasei Corporationia, jonka palveluksessa on yli 25 000 työntekijää maailmanlaajuisesti, jotka palvelevat asiakkaita yli 100 eri maassa.

ZOLL – Chelmsford (Resuscitation Products)
269 Mill Road
Chelmsford, MA 01824-4105
U.S.A.
+1-978-421-9655 Telephone
+1-978-421-0025 Fax
email: info@zoll.com
website: www.zoll.com

 

Pyydä tarjous defibrillaattorista!

Nimi (pakollinen)

Olen
YritysasiakasYksityisasiakas

Minua kiinnostaa ensisijaisesti laitteen
OstoVuokraus/leasing kuukausimaksulla

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Paikkakunta (pakollinen)

Viesti (vapaaehtoinen)